Foto: LETA
Latvijas hokeja izlase pasaules čempionāta spēlē pirmdien Stokholmā pret Dāniju varēs rēķināties arī ar uzbrucēju Kasparu Daugaviņu, kurš, par spīti labās kājas mazā pirksta lūzumam, pirmdien rīta pusē piedalījās ieslidošanās treniņā.

Izlases ārsts Jānis Kvēps pastāstīja, ka Daugaviņam jau pirms rīta treniņa tika izdarīta pretsāpju injekcija, bet pirms spēles injekciju veiks jau tieši lauztajā pirkstā. "Viņš laukumā varēs doties un spēlēt," sacīja Kvēps.

Daugaviņš 30 minūšu ilgajā treniņā darbojās kopā ar saviem ierastajiem maiņas partneriem Mārtiņu Cipuli un Alekseju Širokovu. Trešajā maiņā ar Gintu Meiju un Armandu Bērziņu kopā bija Ronalds Ķēniņš, kurš muguras savainojuma dēļ izlaida spēli ar Norvēģiju, taču tagad ir apņēmības pilns doties uz ledus.

Rīta treniņš bija pēc brīvas izvēles, un pieci spēlētāji ‒ Edgars Masaļskis, Jānis Sprukts, Guntis Galviņš, Georgijs Pujacs un Oskars Bārtulis ‒ uz ledus nedevās. Treniņā uz ledus negāja arī izlases galvenais treneris Teds Nolans. Maiņu virknējumi bija nemainīgi, dzeltenajos kreklos darbojās Roberts Bukarts un Andris Džeriņš, kuri tādējādi spēlē pret dāņiem varētu palikt ārpus pieteikuma.

Spēles sākums paredzēts plkst.17.15, un to tiešraidē translēs TV3. Latvijas komanda vēl saglabā teorētiskas izredzes kvalificēties ceturtdaļfinālam, bet dāņiem jācīnās par vietas saglabāšanu elites grupā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!