Foto: LETA
Latvijas hokeja izlase pasaules čempionāta spēlē pret Itāliju pati sev sarežģīja dzīvi un šādā samocītā sniegumā jāmeklē vaina pašos, pēc mača atzina divu vārtu autors Andris Džeriņš.

Jau vēstīts, ka Džeriņš bija galvenais varonis Latvijas izlases uzvarā pār Itālijas izlasi ar rezultātu 2:1. Latvijas izlase pasaules čempionātā izcīnījusi trīs uzvaras trīs spēlēs un atrodas A grupas līderpozīcijā.

Džeriņam nebija pārsteigums, ka Itālijas izlase spēja izrādīt tik lielu pretestību Latvijas valstsvienībai.

"Mēs zinājām, ka šajā līmenī visas komandas prot spēlēt. Šajā turnīrā nav nevienas sliktas komandas. Mēs paši sev vairāk sarežģījām dzīvi nekā viņi mums traucēja. Šādā sniegumā ir arī mūsu vaina," pēc spēles Starptautiskās Hokeja federācijas reportierei teica Džeriņš .

Džeriņš uzvaru nesošos vārtus guva pusotru minūti pirms pamatlaika beigām. "Vispirms es piespēlēju Robertam Bukartam, un viņam bija laba iespēja, bet metiens tika bloķēts. Viņš turpināja cīņu, ieguva ripu, piespēlēja man un ripa atrada ceļu vārtos," par savu otro un uzvaru nesošo "golu" stāstīja uzbrucējs.

Uz jautājumu, vai viņš var noticēt tam, ka Latvijas izlases ir A grupas līderpozīcijā, Džeriņš atbildēja: "Kāpēc, lai mēs tam neticētu. Šeit nav sliktu komandu, un turnīrā var notikt jebkas."

Latvijas izlase ceturtdien, 11. maijā, savā ceturtajā pasaules čempionāta spēlē spēkosies ar Zviedrijas valstsvienību.

$duelID=615;$eventID=15;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!