Foto: LETA

Latvijas izases uzbrucējs Andris Džeriņš, kurš guva vārtus spēlē pret ASV, pēc mača atzina, ka gandarījuma par iegūto punktu maz, jo komanda jutusi, ka var sasniegt vairāk.

Kā ziņojām, Latvijas izlase savā ceturtajā spēlē pasaules čempionātā atņēma vienu punktu ASV izlasei, zaudējot tai pagarinājumā ar 2:3 (1:1, 1:1, 0:0, 0:1). Vārtus Latvijas izlasē guva Uvis Balinskis un Andris Džeriņš.

"Rūgta garša mutē pēc šīs spēles, jo jutām, ka varējām vairāk," intervijā LTV7 izteicās Džeriņš. "Zaudēt nekad nav patīkami, bet protams, kad tu spēlē ar lielvalstīm kā līdzīgs ar līdzīgu, aug pašapziņa. No šīs spēles jāņem līdz komandas gars un pašaizliedzība. Un katrs punkts dod lielākas izredzes uz ceturtdaļfinālu."

Savukārt Uvis Balinskis no šīs spēles paņems līdz ne tikai pieredzi, bet arī ripu, ar kuru guva savus pirmos vārtus pasaules čempionātā.

"Protams, pret tādu komandu vienmēr ir labi izcīnīt punktus," saka Balinskis. "Mūs pievīla disciplīna. Pati spēle pret ASV - nekas, normāli. Iegājām ritmā, ir jābūt gatavam spēlēt pret tādiem pretiniekiem."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!