Foto: LETA

Sestdien Latvijas hokeja valstsvienība piedzīvoja zaudējumu pret Krievijas olimpisko jeb otro valstsvienību. Turpinot gatavoties pasaules čempionātam hokejā, svētdien pulksten 17 "Arēna Rīga" abas komandas tiksies vēlreiz. Gaidot spēli, piedāvājam aplūkot fotogaleriju ar sestdienas mača spilgtākajiem momentiem.

Latvijas izlase galvenā trenera Boba Hārtlija debijas spēlē Krievijas valstsvienībai zaudēja ar rezultātu 0:5 (0:2, 0:3, 0:0).

Krievijas izlases labā divus vārtus guva Sergejs Šumakovs, bet reizi precīzi bija Antons Burdasovs, Ivans Teļegins un Anatolijs Goliševs. Savukārt vārtsargs Andrejs Karejevs tika galā ar visiem metieniem.

Treniņu nolūkos abas komandas pēc mača aizvadīja pēcspēles metienu sēriju, kurā Latvijas izlase izcīnīja uzvaru, vienīgo reizi precīzi metot Mikam Indrašim.

Pasaules čempionāts hokejā sāksies 5. maijā.

Pēc spēlēm ar Krieviju Latvija 7. un 8. aprīlī Daugavpilī spēlēs pret Baltkrieviju, bet tad Latvijas izlase 14. un 15. aprīlī izbraukumā tiksies ar Zviedriju. 21. un 22. aprīlī "Arēnā Rīga" būs mači pret Franciju, bet 30. aprīlī un 1. maijā izbraukumā tiks aizvadītas spēles pret Vāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!