Foto: F64
Pirmajā Latvijas hokeja izlases treniņā jaunā galvenā trenera Teda Nolana vadībā otrdien piedalījās tikai astoņi spēlētāji.


Stundu garajā treniņā laukumā devās tikai Latvijas čempionvienībā "Liepājas metalurgs" spēlējošie hokejisti, kā arī spēlētāji, kuri šo sezonu aizvada ārzemēs, izņemot šosezon Lielbritānijas augstākajā līgā spēlējošo Tomu Hartmani.

Treniņā nepiedalījās neviens Rīgas "Dinamo" sistēmas hokejists - Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs savu treniņu aizvadīja otrdienas rītā, bet Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandai "Rīga" otrdienas vakarā ir kārtējā spēle, kurā tā savā laukumā uzņems sacensību pagājušās sezonas čempionvienību Maskavas "Krasnaja armija".

Latvijas izlase trešdien plkst.12.45 izlidos uz Eiropas Izaicinājuma kausa (EIHC) posmu Norvēģijā. Sacensībās, kas notiks no 9. līdz 11.februārim, Latvijas izlase bez mājiniekiem tiksies arī ar Dānijas un Francijas izlasēm.

Šis būs debijas turnīrs Latvijas valstsvienības jaunajam galvenajam trenerim Tedam Nolanam, kā arī viņa palīgiem Artim Ābolam un Viktoram Ignatjevam.

Pagājušajā gadā EIHC turnīrā Norvēģijā Latvijas valstsvienība trijās spēlēs izcīnīja divas uzvaras pār Itāliju un Norvēģiju, izcīnot pirmo vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!