Foto: F64

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīnīšanas valstsvienībai pievienosies nākamajā nedēļā, vēsta Latvijas Hokeja federācija.

Hārtlijs trešdien kopā ar Omskas "Avangard" izcīnīja Gagarina kausu, finālsērijā ar 4-2 pieveicot Maskavas CSKA. Pēdējās divās spēlēs Omskas hokejisti savos vārtos neielaida nevienu ripu. Kopā ar Hārtliju trofeju "Avangard" rindās izcīnīja arī treneri Aldis Āboliņš un Pēteris Groms, kuri valstsvienībai arī pievienosies nākamajā nedēļā.

Šobrīd Latvijas izlases treniņos piedalās 39 hokejisti (14 aizsargi, 21 uzbrucējs un četri vārtsargi) un vēl tiek gaidīti pievienojamies vairāki spēlētāji, kuriem beigusies sezona viņu pārstāvētajos klubos.

Latvijā jau ieradies un nometnei drīz pievienosies šīs sezonas jaunais Čehijas līgas čempions, aizsargs Ralfs Freibergs, kuram vēl nepieciešams veikt vairākus Covid-19 testus un sagaidīt analīžu rezultātus.

Tāpat, ievērojot Covid-19 drošības nosacījumus un sagaidot negatīvus testa rezultātus, drīzumā izlases nometni papildinās arī uzbrucējs Ronalds Ķēniņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!