Foto: LETA
"Hattrick ar Puči" studijā jau rītvakar viesosies Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Teodors Bļugers. Šajā sezonā viņš debitēja NHL, Pitsburgas "Penguins" komandā, kas viņu bija draftējusi sešus gadus iepriekš.

Skatītājus gaida atklāta saruna par ilgo ceļu līdz sapnim, spēlēšanu plecu pie pleca ar pasaules superzvaigznēm un gatavību atkal pārsteigt Latvijas izlases kreklā.

Uzdod arī Tu savu jautājumu Teodoram Bļugeram, to ierakstot komentāros pie raksta. Interesantākie izskanēs Hattrick ar Puči ēterā rītvakar, plkst. 20:30, kanālā 360TV un lietotnē Shortcut!

Tāpat raidījumā Baltijas vienīgā profesionālā skvoša spēlētāja Ineta Mackeviča atklās, vai elitē būt nav vientuļi. Savukārt filmas "Dzimuši hokejam" aizkulisēs ļaus ielūkoties jaunā hokejista tēvs Sandijs Semjonovs, kurs radījis filmu par to, kā puikas kļūst par hokejistiem. Raivis Vidzis stāsies pretim meitenēm ar floreti rokās, Agneta Liepājniece atklās kam un kad vajadzīgs fizioterapeits, bet Armands Jaunzems turpinās gatavoties savai Bratislavas hokeja misijai. "Hattrick ar Puči" jaunākā epizode jau trešdien, 20:30, Helio interaktīvās televīzijas kanālā 360TV un lietotnē Shortcut, kam sekos Čempionu Līgas pusfināla spēles tiešraide.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!