Foto: LETA

Kāds bijis Pasaules čempionāts hokejā aiz kulisēm? Par to "Hattrick ar Puči" raidījumā kanālā 360TV jau šonedēļ tiks iztaujāts LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols, kuram tieši aizkulises bijis galvenais darbības lauks.

Uzdod arī Tu savu jautājumu Viesturam Koziolam, to ierakstot komentāros pie raksta. Interesantākie izskanēs Hattrick ar Puči ēterā rītvakar, plkst. 21:00, kanālā 360TV un lietotnē Shortcut!

Šonedēļ raidījumā viesosies arī Dāvis Bertāns, kurš, atvilcis elpu mājās, nu būs gatavs pastāstīt par savu dzīvi kā NBA spēlētājam. Bet Latvijas basketbola izlases līdere Anete Šteinberga studijā skaidros savu lēmumu šogad nevilkt izlases kreklu. Tikmēr atklāsmes pēc hokeja "nevainības zaudēšanas" noteikti būs "Hattrick" spiegam Bratislavā Armandam Jaunzemam, kamēr Raivis Vidzis, čempionāta iedvesmots, nolēmis stāties hokeja vārtos, bet Agneta Liepājniece skaidros aukstuma nozīmi sportā. "Hattrick ar Puči" jaunākā epizode jau trešdien, 21:00, Helio interaktīvās televīzijas kanālā 360TV un lietotnē Shortcut.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!