Foto: Publicitātes attēli
Pēc Latvijas hokeja izlases panākuma, pasaules čempionātā izcīnot bronzas medaļas, internetā uzradušies vairāki krāpnieki.

Sociālajos tīklos pēdējās dienās parādījušās vairākas lapas, kas piedāvā it kā Latvijas hokeja fanu atribūtiku. Latvijas Hokeja federācija (LHF) aicina līdzjutējus būt uzmanīgiem un neuzķerties uz krāpniekiem.

"Uzmanību krāpnieki! Latvijas Hokeja federācijas vārdā izveidoti vairāki viltus profili sociālos tīklos, kas piedāvā dažāda veida fanu atribūtiku, spēļu kreklus, apavus, treniņtērpus u.c. Aicinām cilvēkus būt īpaši vērīgiem un uzmanīties no aizdomīgiem profiliem, kā arī mājaslapām," aicina LHF.

Ziņots, ka Latvijas hokeja izlase pagājušajā svētdienā, 28. maijā, Tamperē izcīnīja bronzas medaļas, pirmo reizi vesturē iekļūstot starp medaļniekiem. Tas ir viens no lielākajiem Latvijas sporta sasniegumiem pēc valsts neatkarības atjaunošanas.

Latvijas izlases panākuma dēļ valstī nākamā diena tika pasludināta par brīvdienu, bet hokeja valstsvienības sagaidīšana pie Brīvības pieminekļa pulcēja pēc dažām aplēsēm 30 000 - 50 000 cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!