Foto: LETA

Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) nolēmusi izskatīt epizodi Latvijas un Norvēģijas izlašu spēlē, un lemt par Kaspara Daugaviņa iespējamo diskvalifikāciju.

Jau pēc otrā perioda beigām Daugaviņš spēles ar nūjas galu iedūra norvēģu kapteinim Ulem Kristianam Tolefsenam. Daugaviņš saņēma divu minūšu noraidījumu, bet šāda rīcība tiek vērtēta kā nesportiska un rupja, tādējādi IIHF izskatīs epizodi atsevišķi.

Kā ziņo LETA, rupji pret Daugaviņu nospēlējis arī pats Tolefsens, kurš kādā no epizodēm esot latvietim spēcīgi uzkāpis uz kājas. Svētdien Daugaviņš pamatīgi klibo un dosies uz slimnīcu veikt pārbaudes, jo nav izslēgts, ka viņam lauzts kāds no pēdas kauliem.

Sēde, kurā IIHF izskatīja incidentu par Daugaviņa pārākumu jau noslēgusies, bet lēmums tiks paziņots vēlāk dienas gaitā.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase sestdien ar 0:3 zaudēja Norvēģijai, tādējādi sarežģījot sev iekļūšanu pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā.

Atgādinām, ka Latvija šajā pasaules čempionātā jau cietusi no IIHF disciplinārās komisijas, jo spēli pret norvēģiem bija spiests izlaist Oskars Bārtulis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!