Foto: F64

Latvijas hokeja izlases rindās pasaules čempionātā, iespējams, varētu nespēlēt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Mārtiņš Karsums, kurš joprojām nav atlabis pēc savainojuma.

Karsums savainojumu dēļ jau izlaida iepriekšējos divus pasaules čempionātus.

Kā "Dinamo" sezonas noslēguma pasākumā svētdien televīzijas tiešraidē TV6 teica Karsums, KHL Cerības kausa pēdējās spēles viņš izlaida cirkšņa savainojuma dēļ. Pēc Karsuma teiktā, cirkšņa savainojums tiek ārstēts ar dažādām rehabilitācijas procedūrām un ķirurģiska iejaukšanās tam nav nepieciešama.

Tomēr lielākas problēmas esot ar ceļgalu, kuram, iespējams, ir meniska problēma. Karsumam paredzēta ceļgala operācija, pēc kuras arī kļūs zināms, vai hokejists spēs atlabt līdz pasaules čempionāta sākumam.

Tādējādi skaidri zināms, ka Karsums nākamnedēļ kopā ar Latvijas izlasi nesāks gatavoties pasaules čempionātam, kas šogad atkal risināsies Stokholmā un Helsinkos. Latvijas hokeja izlase spēlēs Helsinku grupā, kurā vēl ir Somija, Krievija, ASV, Vācija, Slovākija, Francija un Austrija. Savu pirmo spēli pasaules čempionātā Latvija aizvadīs Valsts Neatkarības atjaunošanas dienā 4.maijā pret Krieviju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!