Krievijas Olimpiskās komandas (KOK) kapteinis Antons Sļepiševs bija sarūgtināts par zaudējumu Rīgā notiekošajā pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā, jo viņa komandai bija lieli plāni, viņa teikto pēc mača citēja IIHF preses dienests.

Jau vēstīts, ka KOK hokejisti pagarinājumā ar rezultātu 1:2 piekāpās Kanādas izlasei, kas ar lielām grūtībām kvalificējās ceturtdaļfinālam.

"Mēs guvām tikai vienus vārtus. Mums vairāk vajadzēja spēlēt uzbrukumā, vairāk vajadzēja iet uz vārtiem. Ir grūti uzvarēt, ja gūsti tikai vienus vārtus," pēc mača teica Sļepiševs. "Tas ir liels sarūgtinājums. Mums bija lieli plāni šajā turnīrā. Mēs atbraucām ar domu uzvarēt. Mums bija laba komanda, pietiekami laba, lai to paveiktu. Mēs darījām visu, ko varējām, bet ar to bija par maz."

KOK izlases galvenais treneris Valērijs Bragins stāstīja, ka viņa komandai neizdevās pilnībā izpildīt spēles plānu un spēlēt ātru un agresīvu hokeju. "Pretinieki aizsardzībā spēlēja gandrīz bez kļūdām. Mēs nevarējām uzlauzt to aizsardzību, bet tad pagarinājumā ielaidām vārtus. Kanādieši ir kanādieši, viņi nekad neatbrauc ar sliktu komandu," preses konferencē teica Bragins.

Pusfinālu kārta tiks aizsākta pulksten 14.15, kad Ziemeļamerikas derbijā tiksies ASV un Kanādas valstsvienības. Savukārt pulksten 18.15 sagaidāma spēle starp Somijas un Vācijas izlasēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!