Foto: TASS/Scanpix/LETA
Krievijas hokeja izlase pirmdien, 7. maijā, izcīnīja trešo pārliecinošo uzvaru 2018. gada pasaules čempionātā, ar 6:0 (1:0, 3:0, 2:0) sagraujot kaimiņus baltkrievus.

Tādējādi Krievijas izlase pārtrauca septiņu vārtu sēriju šajā čempionātā – pirmajos divos mačos ar identisku rezultātu, 7:0, tika pārspētas Francija un Austrija, toties "sauso" sēriju krievi turpina.

Krievijas izlase šajā spēlē dominēja pārliecinoši, ar dažiem baltkrievu uzbrukumiem. Neskatoties uz to, ka krievu pārsvars bija iespaidīgs jau no pirmajām spēles minūtēm, pirmais periods noslēdzās ar minimālu pārsvaru – 1:0, turklāt baltkrieviem perioda beigās gandrīz izdevās rezultātu izlīdzināt.

Otrā perioda sākumā baltkrievi vēl mēģināja pavērst situāciju sev par labu, taču nākamie gūtie vārti Krievijas izlases izpildījumā pārvilka svītru Baltkrievijas cerībām uz cienīgu rezultātu.

Divus vārtus Krievijas izlasē guva kapteinis Pāvels Dacjuks, pa vieniem Maksims Šalunovs, Iļja Kablukovs, Maksims Mamins un Kirils Kaprizovs. Vārtsargs Iļja Šestjorkins aizvadīja savu pirmo pilno spēli pasaules čempionātā, un atzīmēja to ar "sauso" uzvaru.

$duelID=925;$eventID=19;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!