Foto: F64
Latvijas hokeja izlase savā aizsardzības zonā darbojās diezgan labi, taču Krievijas izlasei izdevās izveidot iespējas un pareizajos brīžos gūt vārtus, pēc izcīnītās uzvaras sacīja krievu uzbrucējs Jevgeņijs Kuzņecovs.

Jau vēstīts, ka Latvijas hokeja izlase pasaules čempionāta sestajā spēlē ar rezultātu 0:5 kapitulēja Krievijas valstsvienībai, ko trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Pirms šīs spēles Krievijas izlasei pievienojās Kuzņecovs, kurš aizvadīja veiksmīgu sezonu NHL klubā Vašingtonas "Capitals".

"Spēlēt izlasē vienmēr ir patīkami. Šī mums bija sarežģīta spēle, jo dziļi savā aizsardzības zonā Latvija spēlēja labi, taču mums izdevās izveidot iespējas un gūt vārtus īstajos brīžos," pēc spēles Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) reportierei teica Kuzņecovs.

Krievijas izlase otrdien cīnīsies par pirmo vietu Ķelnes apakšgrupā pret ASV valstsvienību, un Kuzņecova prognozes par šo maču bija lakoniskas: "Tā būs ātra spēle. Kurš vairāk centīsies, tas uzvarēs."

"Spēle ar Latviju sanāca saspringta, lai gan pa maniem vārtiem pirmajā un trešajā periodā bija maz metienu," pēc mača atzina Krievijas izlases vārtsargs Iļja Sorokins, kurš savus vārtus nosargāja neskartus. "Jutos ne savā ādā, jo tomēr sen nebiju spēlējis. Paldies partneriem, kuri palīdzēja. Viss gāja gludi, nevaru izcelt kādu konkrētu epizodi, kas būtu sagādājusi grūtības."

"Šosezon mani septiņas reizes pievīlusi nūja, salūza pašā nepiemērotākajā brīdī," saka uzbrucējs Artēmijs Panarins. "Šoreiz arī gribēju izdarīt spēcīgu metienu, un atkal salūza! Kas attiecas uz spēli - ceru, ka tā turpināsim, cenšamies, visi puiši cenšas."

"Latvijai ir tīri laba komanda, centās, taču mēs kontrolējām spēli," aizsargu Dmitriju Orlovu citē "Sport Ekspress". "Pretiniekiem gāja smagi."

Savukārt Latvijas izlase otrdien aizvadīs izšķirošo spēli par iekļūšanu ceturtdaļfinālā pret mājinieci Vāciju.

$duelID=671;$eventID=15;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!