Foto: F64
Krievijas hokeja izlases ārsts Valērijs Konovs krievu masu medijiem paudis neapmierinātību ar rīkotāju attieksmi pret pašreizējo čempionvienību Krieviju.

Krievija ir ne tikai pašreizējā čempione, bet triumfējusi pasaules čempionātā trīs reizes pēdējos piecos gados.

"Dzīvojam viesnīcā, kurā pavāri īpaši neizceļas ar oriģinalitāti. Es, piemēram, esmu pieradis, ka Maskavas "Dinamo" ir daudz labāki apstākļi," stāstīja Konovs. "Bet ir vēl cita problēma. Mēs brokastojam kopā ar visiem viesnīcas viesiem. Prasījām viensīcai atsevišķu telpu ēšanai, bet viņiem nav tādu iespēju. Līdzjutēji, redzot pie blakus galdiņa hokejistus, nāk un lūdz autogrāfus."

Tāpat Konovs pauda sašutumu par treniņu apstākļiem, lai gan tie visām komandām ir vienādi. Kā zināms, Helsinkos treniņi notiek īpašā ledus hallē, kas izcirsta klintī un atrodas pazemē, kur esot diezgan auksti.

"Tā ir nopietna problēma. Krievijas izlase tomēr ir pasaules čempione, bet attieksme ir dīvaina. Trenējamies uz rezerves laukuma, bet citas, ne tik titulētas komandas, var trenēties galvenajā arēnā. Šeit ir diezgan pavēsi, bet spēlētājiem vēl jāapstājas uz sarunām ar žurnālistiem, tāpēc hokejisti var saaukstēties. Lūdzam žurnālistus, lai pārāk nekavētu hokejistus," piebilda Konovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!