Foto: F64
Latvijas un Krievijas valstsvienību duelis pasaules čempionātā bija asumiem bagāts, taču tam Krievijas valstsvienības treneris Iļja Vorobjovs esot bijis gatavs.

Jau vēstīts, ka Latvijas hokejisti B apakšgrupas piektās kārtas spēlē ar rezultātu 1:3 piekāpās Krievijas izlasei.

"Kā arī domājām, bija asa spēle. Pretinieki cīnījās par savām dzīvībām, par turnīra turpināšanu. Asa spēle bija no abu komandu puses, ne tikai mūsu. Esam pasaules čempionātā," Vorobjova teikto citē portāls "sport24.ru".

Savukārt viens no Krievijas izlases pieredzējušākajiem uzbrucējiem Iļja Kovaļčuks apzinājās, ka Latvijas izlase pret viņiem spēlē apņēmīgāk.

"Kad latvieši spēlē pret mums, viņiem ir trīskārša motivācija. Viņi pieturēja ripu un centās mūs izsist no ritma. Bobs Hārlijs labi vada spēli, viņš uzmundrina puišus, un ir atšķirīgs no citiem treneriem," aģentūrai TASS sacīja Kovaļčuks

Krievijas izlases vārtsargs Andrejs Vasiļevskis atklāja, ka duelis pret Latviju viņam atgādināja spēli pret Čehiju.

"Mums neklājās viegli. Šī spēle atgādināja maču pret Čehiju. Mūsu komanda parādīja augstāko klasi. Mēs grupu turnīrā ieejam finiša taisnē, un ar katru nākamo pretinieku klājas grūtāk. Tāpēc nākamajām spēlēm jāgatavojas nopietni," intervijā "Match TV" atzina vārtsargs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!