Foto: F64

Latvijas hokeja izlases treneru korpusam tomēr nepievienosies kanādiešu speciālists Toms Kūlens, portālam "sportacentrs.com" apstiprinājis Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans.

Kūlens divos pasaules čempionātos bija iepriekšējā Latvijas izlases galvenā trenera Teda Nolana palīgs. Kūlens šajā sezonā strādā NHL komandā Bufalo "Sabres", turpinot sadarbību ar Nolanu.

Jau šīs nedēļas sākumā parādījās informācija, ka Kūlens tomēr varētu nepievienoties valstsvienības treneru kolektīvam, tomēr šī informācija tika noraidīta. Tagad Lipmans "sportacentrs.com" atklāja, ka kanādiešu treneris šajā pavasarī Latvijas izlasei nepalīdzēs.

Jau iepriekš bija zināms, ka Kūlens Latvijas izlasei varētu pievienoties vien aprīļa vidū, kad sagatavošanās pasaules čempionātam ietu jau uz beigām.

Līdz ar to Latvijas izlases galvenajam trenerim Aleksandram Beļavskim asistents, visticamāk, būs tikai Kārlis Zirnis. Latvijas izlase pirms pasaules čempionāta aizvadījusi divas pārbaudes spēles. Pirmajā mačā Latvija ar 1:2 zaudēja Baltkrievijai, bet otrajā ar 1:0 baltkrieviem revanšējās. Turpinājumā 9. un 10.aprīlī Latvijas izlase "Arēnā Rīga" uzņems Franciju, bet 17. un 18.aprīlī izbraukumā tiks aizvadītas cīņas ar Norvēģiju. Savukārt 24. un 25.aprīlī "Arēnā Rīga" gaidāmas pārbaudes spēles ar Slovākijas izlasi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!