Foto: Publicitātes foto
Jau piektdien, 9.maijā, Minskā sāksies katra hokeja līdzjutēja "pavasara trakums" – pasaules čempionāts augstākajā divīzijā, kurā viena no dalībniecēm būs arī Latvijas izlase.

Katru gadu hokeja fani pirms spēlēm prognozē mača iznākumus, diskutē par Latvijas iespējām uzvarēt, nosauc turnīra favorītus. Hokeja entuziasti speciāli aktīvākajiem faniem izveidojuši prognožu platform, kurā varēs sarunās izteiktās prognozes "uzlikt uz papīra" internetā - scorefellas.com/

Šobrīd Scorefellas.com piedāvā prognožu spēli, kas ir saistīta ar pasaules čempionātu hokejā. Katrs dalībnieks var izveidot savu turnīru, savam draugu lokam vai arī piedalīties citos turnīros un iegūt dažādas balvas. Dalība prognožu spēlēs ir bez maksas.

Jūnijā Scorefellas.com plāno līdz;igu prognožu spēli rīkot par Pasaules kausu futbolā, bet nedaudz vēlāk, rudenī, par citiem lieliem sporta notikumiem - Čempionu līga futbolā, KHL, NHL, NBA. Nākotnē Scorefellas.com plāno, ka katrs šajā prognožu platformā varēs izveidot savu prognožu spēli savai interešu grupai par jebkuru notikumu, piemēram, futbola turnīru, ko organizēs kāda pilsēta saviem iedzīvotājiem pilsētas svētkos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!