Foto: F64
Turpinot aizsākto tradīciju, arī šāgada pasaules hokeja čempionāta laikā no 4. līdz 8.maijam Prāgas centrā darbosies latviešu fanu krodziņš "Prāgas baltie krekli".

"Fanu krodziņa jeb Latvijas hokeja fanu tikšanās vieta atradīsies 5 minūšu lēna gājiena attālumā no Prāgas vecpilsētas – Narodni ielā 25, tieši pretim slavenajam "Cafe Louvre", kurā interjers nav daudz mainījies apmēram 100 gadus un kurā savulaik jautri pusdienojuši gan Francs Kafka, gan Alberts Einšteins, gan citas pasaulslavenas personas," stāsta literāri-muzikālā kluba "Četri balti krekli" līdzīpašnieks Ainārs Tamisārs."

Šogad būs jau septītā reize, kad pasaules hokeja čempionāta norises vietā darbosies "Četru Baltu Kreklu" filiāle. Iepriekš latviešiem bija savs krodziņš Halifaksā, Manheimā, Bratislavā, Stokholmā, Helsinkos un Minskā.

Kā būtisku jaunumu Inārs Tamisārs min, ka šogad Prāgā uz skatuves dzīvajā muzicēs jau astoņi muzikanti - grupa "Mākoņstūmēji" kopā ar Normundu Jakušonoku. Šogad gan pirmo reizi uz koncertiem būs ieejas maksa, Ainārs Tamisārs gan mierina, ka tā būs neliela - vien 100 čehu kronas vai nepilni 4 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!