Foto: F64
Jau astoto gadu Latvijas hokeja līdzjutējiem pasaules čempionāta hokejā laikā būs iespēja ballēties latviešu klubiņā - šoreiz "Maskavas Baltajos kreklos", informē kluba pārstāvji.

Klubs "Maskavas Baltie krekli" šogad mājvietu radīs Rokklubā, kas atrodas Maskavā, "Izmailovo" viesnīcu kompleksa teritorijā – tieši šajā viesnīcu kompleksā dzīvos visvairāk Latvijas hokeja līdzjutēju. Klubiņa atklāšana notiks 9. maijā pēc Latvijas izlases spēles pret Krievijas valstsvienību, bet dzīvās mūzikas koncerti notiks arī 11. un 13. maijā pēc Latvijas hokeja izlases spēlēm.

Galvenā izklaidētāja funkcijas uzņemsies Normunds Jakušonoks, kurš kluba "Četri Balti krekli" čempionāta norises vietu filiālēs muzicēs jau septīto gadu. Arī Maskavā viņš muzicēs duetā, taču pagaidām vēl savu "otro pusi" tur noslēpumā, norādot, ka dziesmas skanēs trijās valodās – latviešu, krievu un angļu. Jautrība ir garantēta, sola mūziķis.

"Rokklubs, kas atgādina "Palladium" koncertzāli miniatūrā, atrodas ļoti ērtā vietā – blakus viesnīcām. Šāda izvēle bija apzināta, lai hokeja līdzjutējiem būtu pēc iespējas mazāk neērtību. Klubs ir jauks, cenas dzērieniem un našķiem īpaši neatšķiras no Vecrīgas, bet galvenais pluss – klubs ir specializējies koncertu rīkošanā, un varēsim ballēties uz nebēdu, līdz no dejām kājas būs piekusušas," sola viena no "Maskavas Balto Kreklu" organizatorēm, tūrisma operatora "Travel Art LV" valdes priekšsēdētāja Inese Krūmiņa.

Jakušonoks un pagaidām noslēpumā turētais skatuves partneris dzīvās mūzikas koncertus sniegs 9. maijā, 11. maijā un 13. maijā pēc Latvijas izlases spēlēm.

Pirmo reizi hokeja "Baltie krekli" darbojās pasaules čempionātā Kanādas pilsētā Halifaksā 2008. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!