Foto: F64

Latvijas hokeja izlase sestdien pēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta "Euro Ice Hockey Challenge" turnīra ietvaros ar rezultātu 0:2 piekāpās Šveices valstsvienībai.

Latvijas hokeja izlase šajā tā arī nespēja pārspēt Šveices izlases vārtsargu Leonardo Dženoni. Šveices Hokeja federācijas apkopotajā statistikā Latvija meta 13 reizes pa vārtiem, bet trešajā periodā nav fiksēts neviens metiens. Šveices labā precīzu metienus izpildīja Vinsēns Praplāns un Simons Mozers.

Latvijas izlasē šajā mačā debitēja vārtsargs Gustavs Dāvis Grigals, kurš atvairīja 32 no 34 pretinieku metieniem. Viņš tika atzīts par spēles spožāko zvaigzni.

Latvijas izlasei šajā mačā nepalīdzēja uzbrucēji Kaspars Daugaviņš, Teodors Bļugers un Miks Indrašis, bet pirmo spēli šajā sagatavošanās ciklā aizvadīja Guntis Galviņš, kurš kļuvis par Čehijas čempionu.

Latvijas izlase Šveices valstsvienībai piekāpās arī piektdien, zaudējot ar rezultātu 1:4.

Tagad Latvijas izlase atgriezīsies Rīgā, kur aizvadīs pēdējos treniņus pirms došanās uz pasaules čempionātu Slovākijā. Tāpat tiks paziņots valstsvienības sastāvs gaidāmajam turnīram.

Portāls "Delfi" piedāvāja šī mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!