Foto: F64
Latvijas hokeja izlase ļoti svarīgo pasaules čempionāta spēli pret Franciju šodien aizvadīs ar Kristeru Gudļevski vārtos un mainītiem uzbrucēju virknējumiem.

Gudļevskis Latvijas izlases vārtus sargās trešajā spēlē pēc kārtas. Izlases ierastais pirmais numurs Edgars Masaļskis, kurš joprojām nav atguvis nepieciešamo fizisko kondīciju, šim mačam netiks pieteikts, bet kā otrais vārtsargs uz rezervistu soliņa atradīsies Māris Jučers.

Pēc divu spēļu izlaišanas sastāvā atgriezīsies aizsargs Agris Saviels, kas nozīmē, ka Latvijas izlases rīcībā atkal būs septiņi aizsargi. Savainotais Georgijs Pujacs tikmēr izlaidīs ceturto spēli pēc kārtas.

Pēc vienas spēles diskvalifikācijas izciešanas sastāvā atgriezīsies uzbrucējs Zemgus Girgensons, bet viņam un Mikam Indrašim otrajā maiņā līdzās šoreiz spēlēs Ronalds Ķēniņš. Tikmēr Andris Džeriņš tiks pārvirzīts kā centrs uz trešo maiņu kopā ar Gintu Meiju un Robertu Jekimovu, kamēr ceturto maiņu veidos Armands Bērziņš, Vitālijs Pavlovs un Juris Štāls.

Izlases rīta treniņā pirms spēles pret Franciju nepiedalījās Masaļskis, Lauris Dārziņš, Jānis Sprukts, Bērziņš, Girgensons un Pujacs.

Gaidāmais mačs Helsinkos sāksies plkst.16.15.

Pirms šī mača Francija ar sešiem punktiem ieņem sesto vietu apakšgrupā, bet Latvija ar trim punktiem ir pēdējā, astotajā, pozīcijā. Abām komandām pa vidu ir piecus punktus izcīnījusī Austrija.

Pēc šīs cīņas Latvijai apakšgrupu sacensībās paliks vēl tikai viens mačs, kurā otrdien būs jāspēkojas ar Somiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!