Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases treneru korpusu beidzot papildinājis Artis Ābols, kurš būs galvenā trenera Boba Hārtlija palīgs, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Ābols aizvadītajā sezonā trenēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Toljati "Lada", ar kuru viņam neizdevās iekļūt Gagarina kausa izcīņā. Pēc sezonas Ābols netika atbrīvots uz valstsvienību, un to LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols nosauca par "Krievijas nacionālajām īpatnībām." Tiek ziņots, ka Ābols aizvadīja pārrunas ar kluba vadību par līguma pagarināšanu.

Latvijas izlases treniņnometni otrdien papildinājis Čehijas klubā Hradeckrālovas "Mountfield" spēlējušais uzbrucējs Andris Džeriņš. Tāpat uz ledus kopā ar izlasi turpina trenēties Kaspars Daugaviņš, Lauris Dārziņš, Guntis Galviņš un Georgijs Pujacs.

Latvijas izlases treniņos piedalās arī ilggadējais valstsvienības vārtsargs Edgars Masaļskis, kuram sestdienas spēle pret Franciju būs pēdējā izlases rindās.

Savukārt Latvijas izlases treniņnometni pametis aizsargs Aleksandrs Jerofejevs.

Latvijas hokeja izlase pēdējās pārbaudes spēles savu skatītāju priekšā aizvadīs 21. Un 22. aprīlī "Arēnā Rīga" ar Francijas valstsvienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!