Foto: F64

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Aleksandrs Beļavskis pēc zaudējuma pārbaudes spēlē Norvēģijai uzsvēra, ka valstsvienībai neizdodas labi iesākt spēles, kā arī jāuzlabo uzbrukumu noslēdzošā fāze.

Atgādinām, ka Latvijas izlase piektdien ar rezultātu 1:2 zaudēja Norvēģijas valstsvienībai. Sestdien, plkst.17:00 abas komandas spēkosies atkārtoti.

"Redzam, ka Latvijas izlasei ir problēmas ar spēles uzsākšanu. Tiek patērēts daudz laika, lai ieietu spēlē. Otro un trešo periodu aizvadījām dzīvāk, bija daudz izdevību, lai gūtu vārtus. Ja spētu tās realizēt, būtu pavisam cits iznākums," Latvijas Hokeja federācijas mājaslapā citēts Beļavskis. "Džeriņa izgājiens viens pret vārtsargu, Cibuļska trāpījums pa vārtu stabu... Problēma ir tā, ka kuru reizi nevar izmantot vārtu gūšanas momentus. Ir jāstrādā pie uzbrukumu noslēguma fāzes."

"Pēdējo nedēļu puiši nopietni strādāja gan zālē, gan uz ledus un šobrīd atrodas zem lielām fiziskām slodzēm, spēlējām uz noguruma fona," sacīja Latvijas galvenais treneris Aleksandrs Beļavskis

Jau vēstīts, ka aizvadītajā mačā latviešu uzbrucējs Gints Meija varētu būt iedzīvojies nopietnā potītes savainojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!