Latvijas hokeja izlasei otrdien paredzēts aizvadīt pēdējo treniņu pirms došanās izbraukumā uz Franciju, kur tā piedalīsies pirmajās pārbaudes spēlēs pret kādu ārzemju vienību, gatavojoties 2022. gada pasaules čempionātam, ziņo hokeja žurnālists Ulvis Brože.

Brože norāda, ka otrdien izlase izpildījusi arī papildu vingrinājumus, strādājot pie spēles vairākumā un mazākumā.

Ar izlasi joprojām netrenējas savainotie Renārs Krastenbergs un Andris Džeriņš, bet slimības dēļ treniņu atkal izlaiduši Jānis Jaks un Rihards Bukarts, informē žurnālists. Laukumā sūtīto virknējumu dēļ noprotams, ka izlase izbraukumā dosies bez vairākiem līderiem.

Latvijas izlase ar Francijas hokejistiem, kuri turnīrā aizstās Krievijas valstsvienību, spēles aizvadīs 21. un 22. aprīlī. Ja neskaita valstsvienības pārbaudes spēles ar Latvijas U-18 izlasi, tie būs pirmie vienības pārbaudes mači šajā pavasarī. Pasaules čempionātā Latvija spēlēs B grupā, bet Francija pārstāvēs A grupu.

30. aprīlī un 1. maijā Latvijas izlases hokejisti izbraukumā spēlēs ar Šveices izlasi, bet 8. un 9. maijā "Arēnā Rīga" uzņems Kazahstānas valstsvienību.

2022. gada pasaules čempionāts hokejā no 13. līdz 29. maijam notiks Somijas pilsētās Helsinkos un Tamperē. Latvijas izlase dalību turnīrā uzsāks 13. maijā ar spēli pret ASV hokejistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!