Foto: F64
Latvijas hokeja izlases fani, pirms došanās uz pasaules hokeja čempionātu, 4. maijā plkst.15:00 noliks ziedus pie Brīvības pieminekļa.

"Pirms iepriekšējā pasaules čempionāta bija daudz un dažādu runu par un ap izlasi un tās spēlētājiem, viņu motivāciju. Domāju, daļa atbildības ir jāuzņemas arī hokeja faniem, kas bija pieraduši pie "lielā" hokeja un izlutināti KHL sezonas laikā. Taču mums ir jāatceras, ka tieši izlase un tās sniegums pasaules čempionātos bija aizsākums hokeja atdzimšanas "bumam" Latvijā. Izlases faniem ir jāatgūst zaudētā un apsūbējusī slava, tādēļ arī mēs ar lielu atbildību pošamies uz šo pasaules čempionātu, lai atbalstītu mūsu hokejistus," saka Rīgas "Dinamo" fanu kluba valdes priekšsēdētājs Aigars Krīgers.

Līdzjutēji norāda, ka šogad kopā ar "Aldari" ir parūpējušies arī par pārsteigumu Latvijas izlases hokejistiem. Pēc Latvijas izlases spēlēm, viņi pasniegs Aldara Uzmundrinājuma kausu un Armanda Pučes grāmatu par leģendāro latviešu hokejistu Viktoru Hatuļevu "Klients" kādam no izlases spēlētājiem, kuram veiksme konkrētajā spēlē būs pietrūkusi visvairāk.

Hokeja līdzjutēji uz Stokholmu, kur apakšgrupas spēles aizvadīs Latvijas hokeja izlase, dosies ar prāmi no Rīgas ostas plkst. 17:30.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!