Foto: F64

Latvijas hokeja izlases spēli par iekļūšanu 2023. gada pasaules čempionāta pusfinālā pret Zviedriju televīzijas kanālā LTV7 25. maijā skatījās vidēji 17,5% jeb 312,3 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju vecumā no četriem gadiem, vēsta pētījumu kompānija "Kantar".

Šī ir televīzijas ekrānos ir skatītākā sporta pārraide kopš 2014. gada Ziemas olimpisko spēļu hokeja turnīra spēles starp Latviju un Kanādu, kas vidēji pulcēja 18,4% jeb 368,1 tūkstošus skatītāju.

Turklāt vairāk skatītāju pēdējos 10 gados pie televīzijas ekrāna bija tikai vēl reizi – 2020. gada Vecā gada vakarā – Latvijas himnas un prezidenta un ministru prezidenta uzrunu laikā. Latvijas hokeja izlases spēles vienmēr pie televīzijas ekrāniem pulcē lielu skaitu skatītāju, šis ir 10 skatītākās Latvijas izlases spēles kopš 2006. gada , kad pasaules čempionāts hokejā arī norisinājās Rīgā:

Reitings atspoguļo vidējo skatītāju skaitu, kas skatījušies pārraidi visā tās garumā. "Share" norāda daļu no kopējā skatītāju skaita, kas konkrētajā laikā ir bijuši pie televīzijas ekrāna un skatījušies tieši šo pārraidi. Tieši šī gada Latvijas un Zviedrijas spēli skatījusies vislielākā daļa no visiem tā brīža televīzijas skatītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!