Foto: F64

Latvijas hokeja izlases vārtus otrdien gaidāmajā pasaules čempionāta mačā pret Kazahstānu sargās Edgars Masaļskis, atklājis valstsvienības galvenais treneris Teds Nolans.

Otrdienas treniņā piedalījās visi 25 izlases hokejisti, bet pēcāk sarunā ar žurnālistiem valstsvienības galvenais treneris Teds Nolans apstiprināja, ka vārtos pret Kazahstānu stāsies Masaļskis. Mačam netiks pieteikti uzbrucējs Koba Jass un aizsargs Jānis Jaks.

Sagaidāms, ka Armands Bērziņš spēlei tiks pieteikts kā 13.uzbrucējs.

Laukumā otrdien atgriezīsies uzbrucējs Juris Štāls, kurš pēc sestdienas mačā pret Somiju piedzīvotā smagā spēka paņēmiena izlaida svētdienas spēli pret Vāciju. Sagaidāms, ka Štāls cīnīsies vienā virknējumā ar Miku Indraši un Zemgu Girgensonu.

Tikmēr citās maiņās otrdien no rīta kopā slidoja Miķelis Rēdlihs, Kaspars Daugaviņš un Ronalds Ķēniņš. Tāpat vienā virknējumā trenējās Gints Meija, Andris Džeriņš un Roberts Lipsbergs, kamēr Herberts Vasiļjevs slidoja ar Mārtiņu Cipuli un Aleksandru Ņiživiju.

Pēc šī mača Latvija nākamo reizi laukumā dosies ceturtdien, kad spēkosies ar ASV, bet pēc tam gaidāmi mači arī pret Krieviju, Baltkrieviju un Šveici.

Latvijas izlase pašlaik B apakšgrupas kopvērtējumā ar trim punktiem ieņem piekto vietu, bet Kazahstāna ar vienu punktu atrodas pozīciju zemāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!