Foto: F64
Latvijas hokeja izlase pēdējā pārbaudes spēlē pirms 2017. gada pasaules čempionāta pirmdien ar rezultātu 2:3 (0:0, 0:1, 2:2) piekāpās Vācijas valstsvienībai.

Vācijas hokejisti šajā mačā izvirzījās vadībā ar 2:0, abus vārtos otrajā un trešajā trešdaļā gūstot Frederikam Tifelsam, bet tad 52. minūtē Frenks Razgals pēc Riharda Bukarta piespēles vienus vārtus atguva.

56. minūtē Deniss Zeidenbergs atjaunoja Vācijai divu vārtu pārsvaru, taču priekšpēdējā minūtē, spēlējot sešatā pret četriem, Lauris Dārziņš no vārtu priekšas guva otros vārtus. Latvijas izlasei tomēr nepietika laika, lai izlīdzinātu rezultātu.

Līdz ar to Latvijas izlase sagatavošanās ciklu pasaules čempionātam ir noslēgusi. Aizvadītajās desmit pārbaudes spēlēs Latvijas hokejisti izcīnīja četras uzvaras un piedzīvoja sešus zaudējumus.

Sagaidāms, ka otrdien galvenais treneris Bobs Hārtlijs paziņos galīgo komandas sasta'vu pasaules čempionātam.

Pirmo maču Latvijas valstsvienība aizvadīs sestdien, 6. maijā, spēkojoties ar Dānijas valstsvienību. Pēc tam latvieši spēkosies ar Slovākijas, Itālijas, Zviedrijas, ASV, Krievijas un Vācijas valstsvienībām.

Portāls "Delfi" piedāvāja Latvijas un Vācijas mača teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!