Foto: F64

Latvijas hokeja izlase piektdien priekšpēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta "Euro Ice Hockey Challenge" turnīra ietvaros ar rezultātu 1:4 izbraukumā piekāpās Šveices valstsvienībai.

Latvijas hokejisti mača devītajā minūtē izvirzījās vadībā, kad Miks Indrašis guva vārtus, bet pēc tam otrajā periodā Šveices izlase darbojās daudz aktīvāk un kontrolēja notikumus laukumā. Gregorijs Hofmans 33. minūtē vairākumā rezultātu izlīdzināja, bet trīs minūtes vēlāk Noā Rods izvirzīja vadībā Šveici.

Arī trešajā periodā Latvijas izlasei uzbrukumi neveidojās tik bieži, cik gribētos, un 76 sekundes pirms pamatlaika beigām šveicieši meta ripu tukšos vārtos. Pēdējā minūtē Vinsēns Praplāns vēl apspēlēja Kristeru Gudļevski pēc lieliskas Niko Hišīra piespēles, panākot mača gala rezultātu.

Šajā mačā netrūka asumu, un Latvijas izlase kopumā nopelnīja 26 soda minūtes, bet 10 minūtes no tām par nesportisku rīcību nopelnīja Rūdolfs Balcers pēc trešo vārtu ielaišanas. Šveices izlase sakrāja 20 soda minūtes, no kurām 12 minūtes uz noraidīto soliņa pavadīja Simons Mozers.

Sestdien abas komandas tiksies atkārtoti.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!