Foto: F64
Minskā notiekošā pasaules čempionāta mačam pret ASV valstsvienību, kas norisināsies ceturtdienas pēcpusdienā, ir gatavi visi Latvijas izlases hokejisti, noskaidroja aģentūra LETA.

Iepriekš potītes sasitumā bija iedzīvojies uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš trešdien pat izlaida treniņu. Tiesa, ceturtdienas rīta treniņā hokejists atkal bija uz ledus, bet izlases ārsts Jānis Kvēps aģentūrai LETA atklāja, ka Daugaviņam joprojām potīte ir zila. Dakteris piebilda, ka šobrīd mačam pret ASV gatavi spēlēt esot visi komandas hokejisti.

Tikmēr ceturtdienas treniņā, kas bija brīvas izvēles, nepiedalījās seši hokejisti - vārtsargs Edgars Masaļskis, aizsargi Artūrs Kulda un Jēkabs Rēdlihs, kā arī uzbrucēji Ronalds Ķēniņš, Aleksandrs Ņiživijs un Herberts Vasiļjevs. Daļa no viņiem paralēli darbojās trenažieru zālē.

Vārtos ceturtdienas mačā pret ASV, kā jau iepriekš paredzēts, stāsies Kristers Gudļevskis, bet pārējais sastāvs, salīdzinot ar iepriekšējo spēli pret Kazahstānu, paliks nemainīgs. Līdz ar to cīņai pieteikti netiks uzbrucējs Koba Jass un aizsargs Jānis Jaks.

Pēc šī mača Latvija nākamo reizi laukumā dosies sestdien, kad spēkosies ar Krieviju, bet pēc tam gaidāmi mači arī pret Baltkrieviju un Šveici.

Pašlaik B apakšgrupā pirmo vietu ar 12 punktiem četrās spēlēs ieņem Krievija, bet ar sešiem punktiem trīs mačos seko ASV, Latvija un Baltkrievija. Ceturtā ar pieciem punktiem četros mačos ir Vācija, Somijai un Šveicei ir trīs punkti, bet Kazahstānas kontā viens punkts.

Sacensības Minskā ilgs līdz 25.maijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!