Latvijas Hokeja federācija (LHF) pirms pasaules čempionāta ap Nacionālās hokeja līgas (NHL) vārtsargu Elvi Merzļikinu sacēla pārāk lielu ažiotāžu, kas, iespējams, traucēja Latvijas izlases līderim pasaules čempionātā parādīt to labāko sniegumu.

Tādu viedokli sporta sarunu šovā "eXi" pauda nu jau bijušais Lavijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kuram piekrita Mārtiņš Karsums.

"Federācija drusicņ pa daudz ažiotāžu uztaisīja. Elvis pa radio "Bite" reklāmās. Elvis, Elvis, Elvis... Visur apkārt Elvja autogrāfi. Tur droši vien viņu arī "izvazāja" - fotografēties, ierunāt, parakstīt. Zini kā, grūti. Jāpaskaita, cik dienas viņš bija Rīgā? Nedēļu? Maksimums. Man liekas, ka viņi uz vienu spēlētāju uzlika pārāk lielu nastu. Un viņš arī no tā... Visa Latvija gaida tās ripas ar parakstiem un viņš vēl nenoķer," viedokli pauda Daugaviņš.

Daugaviņš un Karsums bija vienisprātis, ka Merzļikins ar pasaules čempionātā piedzīvoto tiks galā, jo vārtsargs ir stiprs savā raksturā un ne tādiem vien pārbaudījumiem dzīvē izgājis cauri. "Viņš tik viegli nesalūst," saka Karsums.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas ceturtdienu vakaros skatāms TV4 kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu. Maijā "eXi" nāk klajā ar trim hokeja speciālizlaidumiem ar bijušo Latvijas izlases hokejistu dalību. Spilgti bijušo sportistu stāsti, neaizmirstamas atmiņas un vērtīgas atziņas būs "eXi" lielākā vērtība arī maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!