Latvijas hokeja izlases vārtsargu treneris Edgars Masaļskis labāku motivētāju par Bobu Hārtliju savā garajā karjerā nav saticis, viņš atzina raidījumā "Hattrick ar Puči".

"Tā ir viņa stiprākā puse. Visas komandas, kuras viņš ir vadījis, spēlē uz maksimumu un pašu limitu," teica Masaļskis. Viņš arī atzina, ka Hārtlijs ne vienmēr ņem vērā viņa ieteiktos padomus.

Pasaules hokeja čempionāta atklāšanas nedēļu "Hattrick ar Puči piedāvā pavadīt kopā ar Latvijas hokeja izlases vārtsargu treneri, Latvijas hokeja leģendu, vārtsargu Edgaru Masaļski. Plašā sarunā ar Armandu Puči viņš pastāstīs gan par izlases aizkulisēm, gan ģimenes dzīvi un dzīves sniegtajām mācībām gan hokeja laukumā, gan investēšanas mākslā.

Savukārt Armands Puče ieskatīsies starp rindām skaļākajiem sporta ziņu virsrakstiem, komentējot gan pasaules čempionāta un Latvijas izlases aktualitātes, gan sportistu iešanu politikā, kā arī latviešu sniegumu NHL un NBA ārēs.

Bet "Hattrick" ķermeņa eksperte, fizioterapeite Agneta Liepājniece stāstīs par imunitāti pastiprinātas izolēšanās laikmetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!