Foto: LETA

Pavasara hokeja trakums jeb pasaules čempionāts noslēdzies ar Somijas hokeja izlases triumfu. Noslēdzies arī portāla "Delfi" balsojums par līdzjutēju simpātiju Latvijas izlases rindās.

Portāls "Delfi" visa čempionāta garumā piedāvāja iespēju balsot par to Latvijas izlases spēlētāju, kuru fani uzskata par labāko pēc saviem kritērijiem.

Portāla "Delfi" izveidotajā sadaļā par godu pasaules hokeja čempionātam dota iespēja ne tikai aplūkot informāciju par Latvijas izlases hokejistiem, bet arī nobalsot par viņiem,tādējādi pēc čempionāta varam noteikt, kurš bija mūsu lasītāju favorīts.

Latvijas hokeja līdzjutēji kopumā nobalsoja gandrīz 9000 reižu. "Delfi" lasītāju balsojumā pārliecinoši uzvarēja Latvijas izlases vārtsargs Elvis Merzļikins, kurš nākamajā sezonā spēlēs Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Kolumbusas "Blue Jackets". Otrs populārākais hokeja fanu balsojumā bija NHL kluba Otavas "Senators" uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš turnīrā septiņās spēlēs guva vienu golu un izdarīja astoņas rezultatīvas piespēles. Trešais populārākais šajā balsojumā bija Latvijas izlases kapteinis Lauris Dārziņš, kurš turnīrā guva trīs vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles.

Aplūkot Latvijas izlases sastāvu un nobalsot par spēlētājiem varēja šeit.

Portāls "Delfi" trīs nedēļu laikā informēja par aktuālajiem jaunumiem saistībā ar pasaules čempionātu īpašajā sadaļā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!