Foto: AP/Scanpix
Pēc zaudējuma šāgada pasaules hokeja čempionāta ceturtdaļfinālā Somijas izlasei Kanādas valstsvienības kapteinis Kevins Bjeksa atzina, ka šajā neveiksmē vainojami tikai paši.

"Šo spēli aizvadījām labi, taču mūsu pašu kļūdas liedza turpināt turnīru," aģentūrai "R-Sport" pēc spēles izteicās Bjeksa. "Pie visiem trim zaudētajiem vārtiem bija mūsu kļūdas, jo varējām nospēlēt labāk. Pēc šāda mača varam vainot tikai paši sevi, jo uz šo turnīru likām lielas cerības. Tagad esam vīlušies, taču jāuzteic arī somu komanda."

Kanādas izlases uzbrucējs Kodijs Hodžsons savukārt uzskata, ka izstāšanās no turnīra, nesasniedzot pusfinālu, ir izgāšanās. "Mēs cīnījāmies, sitāmies līdz pēdējam, taču ar to bija par maz," saka hokejists. "Nevar teikt, ka šajā turnīrā būtu bijis kaut kas labs - mēs zaudējām ceturtdaļfinālā un tā ir izgāšanās."

Jāpiebilst, ka ceturtdaļfināla slieksni Kanādas izlase nepārvar jau piekto gadu pēc kārtas, kamēr šogad Soču ziemas olimpiskajās spēlēs kanādieši izcīnīja zelta medaļas, atkārtojot Vankūveras Olimpiādes panākumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!