Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latvijas hokeja izlasei neesot vajadzīga vārtsarga Ervīna Muštukova palīdzība, un neviens no Latvijas Hokeja federācijas (LHF) jau sen neesot ar viņu sazinājies, pats hokejists citēts laikraksta "Telegraf" interneta versijā.

Aizvadītajā nedēļa Muštukovs, kurš pārstāv Odenses "Bulldogs" vienību, tika atzīts par Dānijas hokeja čempionāta februāra labāko spēlētāju.

Tomēr vārtsargs ir pārliecināts, ka izlasē ar viņa palīdzību neviens nerēķinās un jaunais galvenais treneris Teds Nolans šo situāciju nemaina: "Latvijas izlase? Nejokojiet. Tai mana palīdzība sen vairs nav vajadzīga. Ar federāciju man nav bijis nekāds kontakts jau sen."

"Es domāju, ka jau sen esmu izsvītrots no visiem kandidātu sarakstiem," turpināja Muštukovs. "Lai kā es spēlētu, neviens neievēro to. Tā tas notiek ne pirmo gadu un par to esmu pārliecinājies."

Muštukova pārstāvētā "Bulldogs" komanda šajā sezonā regulārajā čempionātā palika otrajā vietā, kamēr ceturtdaļfinālā tā ar 4-0 sagrāva Frederikshavnas "White Hawks" komandu, iekļūstot izslēgšanas spēļu pusfinālā.

"Neslēpšu, ka šī sezona izdevusies neslikta. Galvenais, ka pastāvīgi spēlēju. Esmu aizvadījis gandrīz 50 spēles un nevaru sūdzēties. Šeit man uzticas, nevis kā tas ir mājās," teica vārtsargs.

Tāpat viņš atzina, ka patīkami bija saņemt mēneša labākā spēlētāju balvu Dānijas čempionātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!