Foto: F64
Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans pēc zaudējuma Eiropas Izaicinājuma kausa pirmajā spēlē daudz neuzsvēra rezultātu, bet norādīja uz vairāku spēlētāju sniegumu un pieredzi, ko iegūs jaunie hokejisti.

Atgādinām, ka Latvijas izlase EIHC Norvēģijas turnīra pirmajā spēlē ceturtdien ar 2:3 pēcspēles metienos zaudēja Dānijai.

"Daudziem spēlētājiem no junioru hokeja līmeņa uzreiz jāpārslēdzas uz šādu līmeni. Gribēju redzēt, kā varam cīnīties, un mēs cīnījāmies. Labi nostrādājam, mača izskaņā bijām zaudētājos ar 1:2, spēles beigās izrāvām neizšķirtu, bet pēcspēles metieni.. Tie ir pēcspēles metieni...," teica Nolans.


Latvijas izlases galvenais treneris paslavēja vairākus spēlētājus, kas viņam "iekrituši acīs" jau pirmajā spēlē. "Vairāki spēlētāji mani iespaidoja. Rezultāts ir viens, bet es redzēju daudz laba - Štāls parādīja savas līdera dotības, Meija, kurš guva vārtus beigās, labi nospēlēja. Indrašis labi nospēlēja. Jaunajiem jāpaliek spēcīgākiem, jāgūst hokeja skola šajās spēlēs, domāju, ka viņi labi nospēlēja."

Nolans atzina, ka vairāki jaunie spēlētāji pieļāvuši jauniešu hokeja kļudas, taču tic, ka "viņi var spēlēt labāk". "Daudzi spēlē junioru līmenī, bet šeit ir vīru turnīrs. Viņiem bija iespēja spēlēt pret 25 -30 gadīgajiem, tā būs pieredze."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!