Foto: F64

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans otrdien ieradīsies Rīgā, lai sāktu gatavoties "Euro Ice Hockey Challenge" (EIHC) turnīram, kas būs viņa debija šajā amatā, portālu "Delfi" informēja Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Nolans ir paredzējis noskatīties divas Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" mājas spēles Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, kā arī apmeklēt jauniešu komandas "Rīga" spēles Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL), tādējādi aplūkojot izlases kandidātus un tuvākās rezerves klātienē.

Šo ceturtdien izlases galvenajam trenerim ir plānotas kopīgas pusdienas ar Latvijas izlases kandidātiem Rīgas "Dinamo" komandas sastāvā, kā arī "Dinamo" vadību, lai tuvāk iepazītos, pārrunāt nākotnes plānus un turpmāko sadarbību.

Pirmais pārbaudījums ar Latvijas izlasi Nolanam būs februārī, Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) pārtraukumā, kad mūsu komanda piedalīsies "Euro Ice Hockey Challenge" turnīrā Oslo.

Gatavojoties turnīram, 7. februārī Latvijas izlase Piņķos "Inbox.lv" ledus hallē aizvadīs vienu ledus treniņu, 8. februārī ar "AirBaltic" avioreisu dosies uz Oslo, kur dienu vēlāk būs jāspēlē ar Dānijas izlasi, 10. februārī ar mājiniekiem norvēģiem. Pēdējo turnīra spēli mūsu izlase aizvadīs 11. februārī ar Francijas vienību.

Latvijas izlases spēles EIHC turnīrā (pēc Latvijas laika):
Ceturtdiena, 9. februāris
16:30 Latvija - Dānija
Piektdiena, 10. februāris
20:00 Latvija - Norvēģija
Sestdiena, 11. februāris
13:30 Latvija - Francija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!