Foto: F64

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans pēc turnīrā Norvēģijā, kurā Latvijas komanda izcīnīja trešo vietu, slavēja spēlētāju attieksmi un cīņas sparu, portālu "Delfi" informēja komandas pārstāvis.

"Priecīgs par pirmo izcīnīto uzvaru ar Latvijas izlasi," sacīja Nolans.

"Kontrolējām visu spēli, diemžēl piekliboja momentu realizācija, kas bija klupšanas akmens visa turnīra garumā," spēli komentēja treneris. Viņš uzsvēra, ka patikusi spēlētāju attieksme un cīņas spars. "Turnīrs bija noderīgs, lai iepazītos ar izlases tuvākajām rezervēm. Noteikti analizēšu šo turnīru un izdarīšu secinājumus," sacījis Nolans.


Savukārt uzbrucējs Gints Meija uzvēra, ka Francijas komanda bija nedaudz vājāka par Dānijas un Norvēģijas komandu. "Šodien mēs bijām daudz ātrāki. Treneris mūs visu vēl tikai iepazīst. Viņš grib, lai mēs vairāk ejam forčekingā, spēlējam spēka spēli. Ja pirmajā spēlē būtu iemetuši par vienu ripu vairāk, kopējais rezultāts būtu labāks," sacīja Meija.

Jau vēstīts, ka Latvijas hokeja izlase sestdien izcīnīja pirmo uzvaru Eiropas Izaicinājuma kausa (EIHC) posmā, trešajā spēlē ar 2:1 (1:0, 0:1, 1:0) pārspējot Francijas izlasi.

Šī uzvara Latvijas hokejistiem turnīrā nodrošināja trešo pozīciju, bet uzvarētāji tiks noskaidroti Norvēģijas un Dānijas duelī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!