Foto: F64

Norvēģijas hokejisti pēc zaudējuma pasaules čempionāta spēlē Latvijas valstsvienībai norādīja, ka notikumi otrajā trešdaļā bija izšķirošie.

Jau vēstīts, ka Latvijas hokeja izlase B grupas ceturtajā spēlē ar rezultātu 2:1 pārspēja Norvēģiju, abus vārtus gūstot otrajā trešdaļā 39 sekunžu laikā.

"Es teiktu, ka tas otrais periods mums maksāja spēli," Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) mājaslapā citēts Norvēģijas izlases uzbrucējs Ludvigs Hofs, kurš guva savas komandas vienīgos vārtus, realizējot pretuzbrukumu. Tas bija vienīgais norvēģu metiens pa vārtiem otrajā trešdaļā. "Mēs pārāk aizrāvāmies, cīnoties par ripu uzbrukuma zonā. Tas viņiem deva vairākus pretuzbrukumus."

Savam komandas biedram piekrita aizsargs Isaks Hansens, kurš neslēpa rūgtuma sajūtu pēc spēles, norādot, ka iznākums varēja būt citādāks.

"Mums bija smags otrais periods, kad viņi pārņēma spēli. Pirmajā un trešajā trešdaļā mēs viņus izaicinājām," sacīja Hansens. "Mēs varējām uzvarēt šo maču."

Latvijas izlase B grupas kopvērtējumā pēc četrām spēlēm ierindojas ceturtajā vietā ar pieciem punktiem, bet norvēģu kontā ir četri punkti, kas dod sesto pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!