Foto: F64
Maija sākumā Čehijā paredzētā pasaules hokeja čempionāta organizatori sagaida aptuveni 650 000 līdzjutēju klātbūtni, paudusi orgkomitejas vadītāja Markēta Štērbova.

"Nevēlamies risināt problēmas, bet gan novērst tās preventīvi," paudusi Štērbova, informējot, ka skatītājiem gan Prāgā, gan Ostravā jārēķinās ar rūpīgām drošības pārbaudēm. "Sagaidām aptuveni 650 000 fanu klātbūtni."

Fanu zonās skatītājiem būs pieejami īpašas mantu glabātuves, kurās par 50 kronu (divu eiro) depozītu skatītājiem būs iespējams atstāt personīgās mantas vai pat, piemēram, velosipēdu.

Savukārt arēnās būs atļauts ienest vienīgi bungas, kas nav lielākas par 60x40 centimetriem, bet lielākām drīkst būt tikai viena membrāna, lai drošībniekiem būtu iespējams aplūkot, kas tajā iekšā. Savukārt karogus būs atļauts ienest vien tādus, kas nav lielāki par 3x2 metriem.

Kā zināms, gatavojoties pasaules čempionātam, Latvijas izlase zaudējusi jau četrās spēlēs pēc kārtas. Pēdējās divās spēlēs tā 24. un 25.aprīlī "Arēnā Rīga" spēkosies ar Slovākijas izlasi.

Pasaules čempionāts no 1. līdz 17.maijam risināsies Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā. Latvija A apakšgrupā tiksies ar Zviedriju, Kanādu, Čehiju, Šveici, Franciju, Vāciju un Austriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!