Foto: F64

"Lattelecom" un Latvijas Televīzija (LTV) ieguvusi tiesības nākamos sešus gadus pārraidīt pasaules hokeja čempionātu, informēja LTV7 komunikācijas speciāliste Jeļena Gusarova.

Kā zināms, līdzšinējos gadus tiesības pārraidīt pasaules hokeja čempionātu piederēja "Viasat".

"Lattelecom" un LTV pārraides tiesības nodrošina vienošanās ar Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) pasaules čempionāta hokejā ekskluzīvo mediju un mārketinga partneri "Infront Sports & Media". Vienošanās paredz pārraides tiesības no 2018.gada čempionāta, kas norisināsies Dānijā, līdz pat 2023.gadam. LTV un "Lattelecom" sola intervijas, aizkulises, spēļu studijas un citu vietēji veidotu saturu. Turklāt "Lattelecom" televīzijā visām spēlēm līdzi varēs sekot īpašā hokeja TV kanālā, pirmo reizi Latvijā - HD kvalitātē un ar latviešu un krievu valodas izvēli.

"Šis ir izcils sabiedriskās televīzijas un uzņēmējdarbības partnerības piemērs, jo sadarbībā ar Latvijas Televīziju skatītājiem nodrošināsim labāko un plašāko hokeja svētku atspoguļojumu, kāds jebkad ticis piedāvāts hokeja faniem Latvijā. Lattelecom televīzijas skatītājiem pirmo reizi nodrošināsim īpašu hokeja TV kanālu, kur HD kvalitātē 24/7 sekot līdzi visām čempionāta spēlēm," sacīja "Lattelecom" valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Latvijas Televīzijas valdes priekšsēdētājs Ivars Belte skaidroja, ka viņu misija ir rūpēties, lai valstiski nozīmīgi notikumi būtu vērojami bezmaksas apraidē un pieejami pēc iespējas plašākam iedzīvotāju lokam. "Hokeja čempionāts ir iedzīvotājus vienojošs notikums un ik pavasari – neatkārtojami svētki Latvijas līdzjutējiem, tādēļ gandarījums, ka Latvijas Televīzijas un Lattelecom sadarbība tos nodrošinās turpmāk," sacīja Belte.

"Lattelecom" un Latvijas Televīzijas sadarbība sniegšot ne tikai iespēju sekot līdzi spēlēm, bet arī unikālus un ekskluzīvus materiālus sociālajos tīklos, intervijas, aizkulises, labāko momentu video un citu saturu, ko nodrošinās LTV sporta žurnālistu komanda. LTV7 ēterā katrā spēļu dienā tiešraidē būs vērojamas čempionāta vakara spēles, kā arī dienas spēles ar Latvijas izlases dalību.

Visas spēles būs redzamas "Lattelecom" televīzijā - īpašā hokeja čempionāta TV kanālā un 360TV. Interaktīvās TV un lietotnes "Shortcut" skatītāji visas spēles varēs vērot HD kvalitātē. Turklāt "Lattelecom" būs vienīgais operators, kurš nodrošinās izvēles iespēju – skatīties spēles ar komentāriem latviešu vai krievu valodā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!