Foto: F64
Pasaules čempionāta (PČ) mājaslapas apmeklētāji Latvijas valstsvienības uzbrucēju Miku Indraši uzskata par turnīrā vispārliecinošāko iespaidu atstājušo uzbrucēju, trešdien liecina Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) informācija.

Balsojumā "iihf.com" Indrašis saņēmis 44 procentus balsu, savukārt Krievijas izlasē spēlējošā Nacionālās hokeja līgas (NHL) zvaigzne Jevgēņijs Malkins lielāko iespaidu atstājis 22 procentiem balsotāju. Jebkuram interneta lietotājam pieejamajā balsojumā trešais ar 14,5 procentiem balsu ir Francijas izlases hokejists Pjērs Eduārs Belemārs.

Jau ziņots, ka Latvijas izlases debitants Indrašis pēc PČ otrdien aizvadītajām spēlēm ir 3.vietā turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Indrašis trijās spēlēs guva trīs vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles, nopelnot piecus rezultativitātes punktus. Rezultativitātes virsotnē ar sešiem punktiem par trim vārtiem un trim piespēlēm ir Zviedrijas izlases uzbrucējs Luī Eriksons, kam seko Malkins ar sešiem punktiem par diviem vārtiem un četrām piespēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!