Foto: LETA

Hokejs ir pārliecības spēle, un Latvijas valstsvienība pēc ielaistajiem vārtiem pret Somijas valstsvienību "sabruka", tāpēc tika piedzīvots tik graujošs zaudējums, intervijā televīzijas kanālam LTV7 pēc zaudējuma teica uzbrucējs Rihards Bukarts.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlase otrajā spēlē 2018. gada pasaules čempionātā ar rezultātu 1:8 kapitulēja Somijas valstsvienībai. Vienīgos vārtus Latvijas izlases labā guva Rihards Bukarts.

"Grūti ir pēc šādiem zaudējumiem, bet rīt ir brīvdiena, un mēs atkopsimies. Šis ir ilgs turnīrs, un viss vēl ir priekšā. Aizsardzībā kaut kur pazudām, somi labi kontrolēja ripu. Hokejs ir liela pārliecības spēle, un mēs pēc ielaistajiem vārtiem "sabrukām". Latvija ir spēcīga nācija, un mums nākamā spēle ir jāuzvar," sarunā ar LTV7 reportieri teica Rihards Bukarts.

Latvijas izlasē par labāko spēlētāju šajā mačā atzina Ronaldu Ķēniņu, kurš uzsvēra, ka šī spēle katram spēlētājam šovakar ir jāizanalizē un jāaizmirst.

"Šī spēle ir jāapdomā un jāaizmirst. Rīt būs jauna diena. Bija tā, ka ripa vairāk lēkāja uz somu pusi visu laiku. Ja tā ripa paietu divus metrus uz priekšu, būtu citādāk. Viņi visu laiku pārtvēra ripu uz zilās līnijas, un viss tā sanāca," sacīja Ķēniņš.

"Mēs viduszonā nespēlējām tā, kā vajadzētu spēlēt, pieļāvām kļūdas. Tā tas bija. Šī diena ir jāaizmirst un jādodas uz priekšu. Šī spēle ir jāapstrādā kādas 20 minūtes, un viss būs kārtībā," viņš turpināja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!