Foto: F64

Latvijas hokeja izlase ar katru gadu progresē visos spēles aspektos un nevienai pasaules čempionāta favorītei spēles pret to vairs nav nekāda pastaiga, pēc spēles intervijā Latvijas televīzijai (LTV) sacīja Roberts Bukarts.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlase dramatiskā B grupas cīņā Bratislavā ar rezultātu 4:5 piekāpās Zviedrijas valstsvienībai, zaudējot cerības iekļūt ceturtdaļfinālā. Roberts Bukarts šajā mačā guva trīs vārtus.

"Nav daudz ko pateikt. Šobrīd iekšā ir tāds tukšums, jo mums vajadzēja uzvaru, lai tiktu tālāk. Viss, ko varu pateikt, ir tas, ka čaļi sitās visās sešās spēlēs līdz pēdējai minūtei. Ceru, ka nevienam nebija kauns skatīties mūsu spēli," sarunā ar LTV sacīja Bukarts.

"Gan fiziski, gan taktiski, gan visos parējos aspektos mēs pieliekam ar katru gadu, un spēles pret mums vairs nav pastaigas. Varēja just, ka čehi pret mums bija sabijušies. Zviedri pirmos divus periodus runāja, bet trešajā periodā situācija bija citādāka. Tas, ka viņi ir atbraukuši no NHL, nedod tiesības viņiem šādi uzvesties. Mēs bijām atnākuši vinnēt, mēs sitāmies par savu valsti," uzsvēra Bukarts.

Latvijas izlase otrdien noslēgs pasaules čempionātu, B grupas mačā tiekoties ar Norvēģiju.

"Rīt spēlēsim tikai par uzvaru. Ceru, ka treneris sadalīs spēles laiku uz visiem četriem pieciniekiem, lai jaunie čaļi, kuri šodien spēlēja mazāk, dabūtu spēles laiku. Tā viņiem būs ļoti laba pieredze," sacīja uzbrucējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!