Foto: F64

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēlēm pirms 2012.gada pasaules čempionāta, kas notiks Zviedrijā un Somijā, informē Latvijas Hokeja federācija.

Gatavojoties pasaules čempionātam, Latvijas valstsvienība pavasarī aizvadīs vairākas pārbaudes spēles. 6. un 7. aprīlī "Euro Hockey Challenge" spēļu ietvaros Latvijas izlase Rīgā uzņems Čehijas izlasi, 11. un 13. aprīlī izbraukumā sacentīsies ar Dānijas valstsvienību, bet 20. un 21. aprīlī Latvijas izlase Rīgā uzņems Krievijas komandu.

Pēdējās pārbaudes spēles pirms gaidāmā pasaules čempionāta tiks aizvadītas Rīgā 30. aprīlī un 1. maijā, kad Latvijas valstsvienība sacentīsies ar Francijas izlasi. Šīs pēdējās pārbaudes spēles gan nebūs "Euro Hockey Challenge" spēļu ietvaros, toties tā būs lieliska iespēja savu skatītāju priekšā aizvadīt labas spēles jau galīgajā sastāvā.

2012.gada pasaules čempionātā, kas pēc jaunas izspēles sistēmas notiks Zviedrijā un Somijā, Latvijas valstsvienība savas grupas spēles aizvadīs Stokholmā, kur sacentīsies ar Krievijas, Vācijas, Itālijas, Čehijas, Norvēģijas, Dānijas un Zviedrijas izlasēm.

Biļetes uz pārbaudes spēlēm maksās 3-15 latus. Pensionāriem, invalīdiem, studentiem un skolēniem biļetes ar 50% atlaidi (uzrādot attiecīgos dokumentus). Biļetes pārdošanā var iegādāties SIA "BIĻEŠU SERVISS" tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!