Foto: F64
Teju ikvienā latvietī mīt hokeja fans. Portāls "Delfi" aicina tevi, lasītāj, parādīt, kā tu izdzīvo pasaules hokeja čempionātu, līdzi jūtot Latvijas izlasei. Vai esi priecīgs pēc uzvaras pār Čehiju, vai satriekts pēc zaudējumiem Kanādai un Slovākijai un kā skatīsies Latvijas vai citu komandu turpmākos mačus?

Parādi mums, kā tu jūti līdzi hokeja spēlēm, neatkarīgi, kur skaties spēli – mājās pie televīzijas ekrāna, vai arēnā vai fanu zonā.

Foto un video, kā arī stāstus sūti portālam "Delfi" uz aculiecinieks@delfi.lv.

Reportāžas publiskosim portāla "Delfi" sadaļā "Aculiecinieks". Lai mums visiem spraiga un neaizmirstama šīgada fanošana par Latvijas izlasi pasaules čempionātā!

Portāla "Delfi" lasītājs Mikus iesūtījis video, kurā redzama mazā Matilde atbalstām Latvijas izlasi spēlē pret Čehiju.

Kāds portāla "Delfi" lasītājs iesūtījis foto, kurā "hokeja fans kaķis klausās pēcspēles interviju".

Foto: DELFI Aculiecinieks

Anita iesūtījusi foto, kurā redzams, ka pie datorekrāna, kur tiek vērota spēle, novietoti arī nomierinoši medikamenti.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Savukārt lasītājs Pēteris fano kopā ar kaķi.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Atgādinām, ka Latvijas hokeja izlase turnīru sāka ar "sauso" zaudējumu Kanādai 0:1, tad spraigā duelī ar 1:2 piekāpās Slovākijai, bet pirmdien azartiskā duelī priemo reizi vēsturē pasaules čempionātu ietvaros pieveica Čehiju. Trešdien, 17. maijā, pasaules čempionātā "Arēnā Rīga" tiksies ar Norvēģijas valstsvienību. Mačs sāksies pulksten 16.20, tiešraidē to pārraidot kanālam LTV7. Portāls "Delfi" piedāvās mača teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!