Foto: AP/Scanpix

Otro uzvaru pēc kārtas pasaules čempionātā Helsinku grupā trešdien izcīnīja Slovākijas hokeja izlase, kas ar lielām grūtībām 4:2 (1:1, 1:0, 2:1) pieveica Kazahstānas valstsvienību.

Slovāki pēc uzvaras palielinājuši savas izredzes iekļūt ceturtdaļfinālā, bet Kazahstāna pēc zaudējuma vēl vairāk pietuvojusies izkrišanai no augstākās divīzijas.

Kazahstānas hokejisti divas reizes spēles laikā atspēlējās. Pirmajā periodā jau otrajā minūtē Dominiks Granaks guva slovākiem pirmos vārtus, bet 12.minūtē Jevgeņijs Rimarevs izlīdzināja rezultātu. Otrā perioda beigās Libors Hudačeks vēlreiz slovākiem panāca pārsvaru, bet trešā perioda sākumā Konstantīns Puškarjovs izlīdzināja rezultātu un atjaunoja intrigu mačā.

Tomēr noturēties pret slovāku pārsvaru Kazahstānas hokejistiem neizdevās. Nepilnas 12 minūtes pirms spēles beigām Tomašs Kopeckis guva slovākiem uzvaru nesošos vārtus, bet pēdējās sekundēs vairākumā Kopeckis guva savus otros vārtus, nodrošinot slovākiem uzvaru ar 4:2.


Portāls "Delfi" arī šogad līdzjutējiem piedāvā izvēlēties savu spēles zvaigzni. Pēc katras pasaules čempionāta spēles nobalso par savu mača favorītu!!!

$t1='slovakija'; $t2='kazahstana'; include("/www/htdocs/sport/includes/projects/hockey2012/delfistar/bestplayer5.inc");?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!