Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases spēle pret Krieviju būs ne tikai ļoti smaga, bet arī principiāla, uzskata Latvijas izlases spēlētāji Artūrs Kulda un Kaspars Daugaviņš.

Kā zināms, Krievijas izlasi šogad sāka trenēt bijušais Latvijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks, bet viņa palīgs ir Harijs Vītoliņš. Krievijas izlase līdz šim četrās spēlēs guvusi četras pārliecinošas uzvaras, bet Latvijas valstsvienība pagaidām ir lielākais pārsteigums turnīrā, uzvarot trijās spēlēs.

Kulda pēc ceturtdienas panākuma pār ASV uzsvēra, ka nevajag apstāties un samierināties ar sasniegto. "Mums priekšā vēl trīs spēles. Grūti teikt, kādi mums mērķi, bet nevajag apstāties, samazināt tempu. Mūs gaida mačs pret Krieviju, un tā izskatās iespaidīgi. Četras pārliecinošas uzvaras. Taču gatavosimies nopietni."

"Protams, laukumā dosimies noskaņojušies un spēlēsim, cik vien ir spēka. Man sanāk aprunāties ar Krievijas hokejistiem, ar daudziem spēlēju kopā Ziemeļamerikā, arī Krievijā. Piemēram, ar Zubarevu. Tā kā intriga jau ir vienmēr," piebilst Kulda.

Tikmēr Daugaviņš gaidāmo maču nosauca par ļoti principiālu. "Starp šīm komandām vienmēr ir īsta kauja, principiāla. Katra spēle ir ļoti saspringta un neatlaidīga. Centīsimies parādīt savu sniegumu mačā."

Latvijas un Krievijas spēle sestdien sāksies pulksten 12:45 pēc Latvijas laika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!