Foto: Sputnik/Scanpix
Pasaules hokeja čempionāta A grupas spēlē pret Latvijas valstsvienību Krievijas izlases vārtus pirmdien sargās Sergejs Bobrovskis, medijiem atklājis izlases vārtsargu treneris Rašits Davidovs.

Bobrovskis Krievijas izlases vārtus sargāja arī pirmajās divās čempionāta spēlēs pret Čehiju un Kazahstānu. Kā zināms, čehiem krievi piekāpās ar 0:3, bet Kazahstānu uzvarēja ar 6:4.

"Bobrovskis nav "ieciklējies" uz pirmajām divām turnīra spēlēm, pēc mača ar Kazahstānu pārspriedām visas spēles situācijas, izanalizējām un ejam tālāk," saka Davidovs. "Pirmos divus mačus Bobrovskis jau ir aizmirsis. Kopumā, šīs grupu turnīra sākuma spēles viņam nepieciešamas, lai atkal sajustu šo hokeju, kas atšķiras no Ziemeļamerikā spēlētā."

"Ja neskaita kazahu trešos gūtos vārtus, ko kuriozi iemeta Jevegņijs Rimarevs, Bobrovskim ir grūti kaut ko pārmest," uzsver treneris.

Rezerves vārtsargs šai spēlē Krievijas izlasē būs Iļja Sorokins.

Nupat kļuvis zināms, ka Krievijas izlasi jau pēc spēles ar Latviju varētu papildināt Ņujorkas "Islanders" uzbrucējs Nikolajs Kuļomins, kura pārstāvētais klubs izstājies no Stenlija kausa izcīņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!